Ce trebuie să știi despre trendurile primăvară – vară 2020

Trendurile se schimbă în fiecare sezon și trebuie să fii mereu atentă la ce se poartă pentru a nu rămâne în urmă și a fi considerată demodată. Tocmai pentru a te ajuta în această muncă de Sisif, ți-am pregătit un articol despre trendurile de primăvară – vară ale acestui an. Chiar dacă pandemia ne cam ține în casă, totuși nu ne putem permite să părem demodate când putem ieși din casă.

Mâneci bufante

Dacă ți-au plăcut cândva mânecile bufante, iată că s-au reîntors la modă. Acestea sunt prezente la toate prezentările de modă din 2020. Deși s-au purtat și anii trecuți, stiliștii consideră că în acest an vor fi purtate mai ostentativ ca niciodată.

Acestea sunt de dimensiuni mari și oferă un efect de wow oricărei ținute. Ele pot fi elegante sau structurate, mari sau mai mici, mai transparente sau mai opace, stiliștilor le plac toate! Pot fi purtate în ținute office sau casual la shopping, la facultate, la ieșirea cu prietenii, oriunde te simți bine în ele. Totuși ține cont de regula volumelor: mânecile bufante merg cu pantaloni mulați sau paper bag pentru un look cât mai fresh și classy.

Buline și iarăși buline

Dacă nu îți plac bulinele, să știi că au redevenit la modă. Scoate hainele pe care le-ai evitat din șifonier pentru că sunt la modă și te vor arăta fantastic de chic. Bulinele nu se vor demoda niciodată și sunt ușor de combinat cu orice tip de articole vestimentare. Dacă 2019 a fost supranumit anul leopardului, 2020 este anul bulinelor cu siguranță.

Volane feminine și drăgălașe

Volanele au apărut iar în articolele vestimentare feminine: pe rochii sau pe fuste, la gulere, la mâneci, le stă bine oriunde. Exact ca în cazul mânecilor bufante care s-au mai purtat într-o anumită perioadă, volanele vor să dea puțin volum ținutei și mai ales feminitate. Deși vin direct din anii ’80, nu te speria de ele, ci folosește-le forța de a transforma o ținută. Le poți purta atât la evenimente de gală, cât și la ținute de zi cu zi, la birou sau la întâlniri romantice.

Piele colorată

Aici vorbim de piele de tip ecologic sau vegan, nu de cea animală. Piesele din piele colorată sunt la mare căutare în acest sezon călduros. Le poți găsi în fuste, geci sau pantaloni, iar designerii le-au folosit deja în multe dintre creațiile lor. Poți accesoriza o fustă din piele colorată cu un tricou din bumbac sau cu ghete și bocanci pentru un look de festival.

Dacă vrei o ținută specială pentru o seară de vară plină de distracție poți miza totul pe o rochie de piele mulată pe corp. Vei fi atât feminină, cât și îndrăzneață, iar toate privirile curioșilor vor fi ațintite asupra ta.

 

Comments are closed.