Sfaturi pentru achizițiile de rochii online

Achizițiile făcute online sunt mult mai rapide și mai facile decât cele realizate în mod tradițional. Economisești timp, energie și nu trebuie să părăsești locul preferat al casei tale. Tot ce trebuie să faci este să ai internet, să intri pe site-uri de haine, să cauți ce vrei, să vizualizezi pozele și să plasezi comanda.

Dacă ți-e teamă de cumpărăturile online, te ajutăm cu câteva sfaturi. Uite ce ți-am pregătit în rândurile de mai jos. Indiferent dacă vrei să cumperi rochii sau alte piese vestimentare, aceste sfaturi pot fi folosite în orice context.

Caută informații despre acest site pentru a vedea dacă este de încredere

Întrebări precum: Când s-a lansat, care sunt politicile de achiziție? Ce comunitate are pe rețelele de socializare? Ce recenzii lasă utilizatorii? trebuie să găsească răspuns. Caută informațiile în mediul online și le vei găsi ușor.

Tot ce citești îți va folosi. Alți utilizatori o să își spună părerea despre produsele achiziționate și aceste impresii valorează aur pentru tine ca potențial cumpărător. Astfel vei afla dacă site-ul este de încredere și mai ales dacă produsele sunt de calitate și conforme cu ce scrie pe site.

Condițiile pentru comandă de produse

După ce ai văzut produsul și l-ai adăugat în coș va trebui să afli care este comanda minimă, taxele de livrare și/sau de ambalare sau orice alte taxe. Nu ai vrea ca la final să te sperii de valoarea comenzii tale. Află de la început ce condiții trebuie să întrunești înainte de a da comanda.

Poți face retur sau nu?

Chestia cu returul este una extrem de importantă. Este esențial să poți returna produsele care nu îți plac sau nu ți se potrivesc ca mărime. Află dacă poți face returul, în ce condiții, cât timp le va lua să îţi restituie banii, etc.

Când vine vorba de rochii este important să poți face retur sau să îți schimbi produsul. Opțiunea de a schimba produsul se poate dovedi mai importantă decât cea de returnare a banilor. Când ai o nuntă în curând, o rochie nouă îți trebuie, nu banii înapoi.

Informații despre produs

Produsele trebuie să fie conforme cu pozele și specificațiile de pe site. Caută poze de la utilizatori care au plasat comanda înaintea ta și vezi ce opinii au avut aceștia despre material și croială. Uneori părerile utilizatorilor pot fi complet diferite de ceea ce scrie pe site și tu poți lua o țeapă de cea mai mare frumusețea. Uneori pozele de pe Unibet pot să te înșele, iar specificațiile să fie copiate de pe alte site-uri. Există multe site-uri fantomă care vând produse de calități îndoielnice. Fii atentă la toate detaliile de pe site!

Mărimi și iar mărimi

Înainte de comanda o rochie sau oricare alt produs pe care îl vei purta va trebui să verifici tabelul cu mărimi. Ori la categoria de rochii, ori la fiecare produs trebuie să ai un astfel de tabel de mărimi, eventual și cu dimensiuni în centimetri.

Te măsori și verifici la ce mărime din tabel te încadrezi. Astfel te asiguri că vei proba rochia și îți va veni perfect, fără să fie nevoie să o returnezi. Cine nu a comandat o rochie în care nu a încăput pentru că a estimat greșit mărimea? Este mai bine să fii precaută, decât sa ajungi să îți pară rău.

Cumpărăturile online pot fi o plăcere dacă ții cont de aceste sfaturi. Spor la shopping!

 

Comments are closed.