Tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în garderobă

Chiar dacă nu porți de obicei rochii, tot ai nevoie de anumite tipuri de rochii pentru unele ocazii speciale. Nu există garderobă de femeie care să nu aibă rochii în șifonier măcar pentru înmormântări și tot are una neagră. Chiar dacă nu cumperi rochii des, sau nu le porți des tot trebuie să ai ceva pentru acele zile când trebuie să fii elegantă și rafinată. Hai să vorbim despre câteva tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în șifonier!

Rochia neagră cunoscută mai des drept „Little black dress”

Rochia neagră este exemplul eleganței, simplității și rafinamentului clasic desprins parcă din alte vremuri. Acest tip de rochie a devenit un simbol al femeii moderne datorită femeii emblemă Coco Chanel.

Această rochie este o piesă clasică și atemporală care nu se va demoda niciodată indiferent de ce aduc vremurile și trendurile în calea femeilor. Există atâtea modele că sigur vei găsi una care să ți se potrivească perfect.

Rochia roșie

Spre deosebire de rochia neagră, rochia roșie este concepută pentru a atrage privirile bărbaților în special. Această rochie este perfectă când vrei să cucerești un bărbat sau vrei ca reflectoarele să fie pe tine. Este una dintre cele mai atrăgătoare rochii din întregul tău arsenal de femeie fatală și este perfectă pentru o întâlnire romantică. Totuși o poți purta și cu alte ocazii.

Rochia maxi

Dacă ești de părere că rochiile lungi se potrivesc doar femeilor înalte, te înșeli grav. De fapt rochiile maxim alungesc orice siluetă și te vei simți mai înaltă în ele. Te poți folosi de acest truc ori de câte ori simți nevoia. Lumea va vedea că pari mai înaltă. Rochiile lungi până în pământ nu discriminează, ci fac pe oricine să pară atrăgătoare și cu o siluetă de invidiat. Femeile mignone trebuie să poarte rochii maxi cu zone decupate, iar cele plus-size să poarte rochii cu o croială dreaptă. Ambele vor avea de câștigat dintr-o astfel de ținută.

Rochia cambrată

Rochia cambrată vine cu un tip de croială care urmează liniile corpului evidențiindu-le în mod elegant. Unul dintre avantajele sale este că poate fi și feminină, și conservatoare în același timp. Se potrivește oricăror ocazii. O poți purta atât la evenimente business, cât și la o ieșire în oraș dacă o accesorizezi cu ce trebuie. Acest tip de rochie se va potrivi oricărui tip de siluetă.

Rochia cu croială de tip A

Acest tip de rochie este una care vine în forma literei A. Topul este strâns pe corp, iar fusta este evazată. Dacă nu ai încercat-o este extrem de feminină și se potrivește perfect mignonelor, dar nu numai lor. Aceasta îți va evidenția talia și îți va crea iluzia unei siluete atrăgătoare chiar dacă ai forme sau câteva kilograme în plus. Indiferent dacă ai forme sau nu, vei arăta excelent în ea. Nu ezita să o încerci!

Rochia cămașă

Încă o dată Coco Chanel ne-a lăsat o rochie icon care va dăinui și peste veacuri. Rochia cămașă este una extrem de elegantă și a transformat cămașa simplă a bărbaților într-o rochie feminină pentru femei îndrăznețe. O poți purta în ținute relaxate de zi. Este confortabilă și extrem de versatilă. O combinație perfectă între conservatorism și feminitate.

Rochiile au fost și vor fi piese vestimentare pe care femeile le poartă pentru a-și pune în evidență formele, iar bărbații sunt atrași de aceste femei. Designerii de modă nu renunță la ele indiferent de trenduri. Întotdeauna rochiile vor atrage atenția bărbaților pe stradă sau în orice încăpere dacă vor purta o rochie care să le avantajeze.

Nu subestima puterea unei rochii niciodată!

Are puteri nebănuite pe care nici nu le cunoști până nu o porți!

 

Comments are closed.